NBA 2K20'nin Müzik Listesi Belli Oldu

23.07.2019 16:21 Gazali Çetinkaya

 
2K, bugün yaptığı açıklamayla birlikte son 18 yılın en çok puan alan ve en çok satan NBA video oyunu serisinin en yeni sürümü NBA 2K20 için, aralarında Drake, Meek Mill, Billie Eilish, Post Malone ve Nipsey Hussie gibi isimlerin bulunduğu 50 şarkılı en geniş müzik listesini duyurdu.
 
Tüm şarkılar 2K tarafından seçildi ve efsanevi müzik girişimcisi ve iş adamı olan Steve Stoute tarafından bağımsız müzisyenlere müzik endüstrisinde alternatif olması için kurulan UnitedMasters tarafından onaylandı. Hip-hop, R&B, elektronik, pop ve rock türündeki birçok şarkı ise yıl boyunca dinamik olarak oyuna eklenmeye devam edecek. Bugünden itibaren oyunun müziklerini Spotiy listesinden deneyimlemeye başlayabilirsiniz.
 
United Masters ve Translation’ın Kurucusu ve CEO’su Steve Stoute konuyla ilgili, “NBA 2K, oyun dünyasında kültür ve sporun merkezi haline gelmiş durumda ve müzikleri bu başarıda çok büyük bir role sahip. Bu yılın müzikleri yıl içerisinde daha önce duymadığınız, geleceğin yükselen yıldızlarının şarkılarıyla düzenli olarak güncellenmeye devam edecek.” açıklamasını yaptı.

NBA 2K Pazarlama Başkan Yardımcısı Alfie Brody, “Müzik, NBA 2K deneyiminin tam ortasında bulunuyor ve her yıl, 2K oyuncularına ilham verecek basketbol kültürünü iyi yansıtacak şarkıları seçmek için çok sıkı çalışıyoruz.” dedi.
 
Bu yılın müzik listesinde bulunan tüm parçaların listesi geçtiğimiz hafta sonu Chicago’da gerçekleştirilen ComplexCon’da yayımlandı. Gerçekleştirilen şovda 2K, basketbol, teknoloji, moda ve müzik konuşmak üzere panel düzenlendi. Panelde Steve Stoute, Paul Rivera, Karl-Anthony Towns, Don C ve NLE Choppa gibi önemli isimler ile 2K’in bu kültürün gelişmesinde oynadığı rol hakkında konuşuldu.
 
NBA 2K20 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 6 Eylül'de çıkacak.
 
basın bülteni
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K20 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 8 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler