NBA 2K21 DualSense Kontrolcüsünün Dokunsal Geri Bildirim ve Uyarlanabilir Tetiklerinden Yararlanıyor

15.10.2020 09:21 Gazali Çetinkaya

 
NBA 2K oynanış yönetmeni Mike Wang, NBA 2K21'in PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikler özelliklerinden nasıl yararlanacağını detaylandırdı.
 
Uyarlanabilir tetikler oyuncuların enerji ve yorgunluğunu yansıtmada kullanılacak. Maç sırasında oyuncu yorulduğunda hızlı koşma R2 tuşunun direnç seviyesinin arttığını hissedeceksiniz.

Uyarlanabilir tetikler ayrıca post oyununda da etkisini gösterecek. Güçlü bir post oyuncusu olarak L2 ile zayıf bir oyuncuyu arkanıza aldığınızda az bir direnç hissedeceksiniz veya tam tersi.
 
Dokunsal geri bildirim ise oyuncu temasları ve çarpışmalar için kullanılmış. Box Out ve perde gibi oyuncu temaslarının ve çarpışmalarının seviyesine göre farklı titreşimler hissedeceksiniz. 
 
NBA 2K21 şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Series X|S için 10 Kasım'da, PlayStation 5 için 12 Kasım'da çıkacak.
 
NBA 2K21 yeni nesil versiyonundan kısa görüntüler:
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler