NBA 2K21 PS5'te Minimum 150GB Alan Gerektiriyor

10.11.2020 16:36 Gazali Çetinkaya

 
NBA 2K21 yeni nesilde devasa.

NBA 2K21 PlayStation 5 kutulu versiyonu eline ulaşan bir reddit kullanıcısının paylaşmış olduğu fotoğrafa göre, oyunu Sony'nin yeni nesil konsoluna kurabilmek için 150GB boş alan gerekiyor.

GameSpot'un haberine göre Xbox Series X'te 101GB alan gerektiriyor.
 
NBA 2K21 yeni nesilde grafiksel ve oynanış iyileştirmelerin yanı sıra yeni modlarla birlikte geliyor. WNBA MyPlayer modu ve Mahalle (Neighborhood) yerine Şehir içeriyor. 
 
PlayStation 5'in kullanılabilir alanı 667GB ve konsol çıkışında SSD harici depolama desteklemeyecek. PlayStation 5 oyunlarını şimdilik ana sistem depolamasından başka bir yere taşımak da mümkün değil. İki destek de ileride yayınlanacak güncellemelerle gelecek.
 
Diğer bazı PlayStation 5 oyunlarının boyutları:

Sackboy: A Big Adventure: 32GB
Marvel's Spider-Man: Miles Morales: 50GB
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate: 105GB
Demon's Souls Remake: 66GB
Call of Duty: Black Ops Cold War: 133GB

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler