NBA 2K21 Yeni Nesil Konsollarda WNBA MyPlayer Modu İçerecek

29.10.2020 19:06 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Visual Concepts, NBA 2K21'in yeni nesil konsollarda The W moduna sahip olacağını duyurdu.
 
The W modu, WNBA MyPlayer deneyimi sunacak. Oyuncular tamamen özelleştirilebilir WNBA oyuncusunu oluşturarak 12 WNBA takımının bulunduğu ligde profesyonel bir kariyere başlayacak ve ayrıca 3 vs 3 maçlarda online olarak rekabet edecek. 
 
NBA 2K21 Xbox Series için dünya genelinde 10 Kasım'da; PlayStation 5 için ABD, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya ve Güney Kore'de 12 Kasım'da ve dünyanın geri kalanında 19 Kasım'da çıkacak.

The W modu teaser fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler