NBA 2K21'deki Mahalle Yeni Nesilde Şehre Dönüşüyor

04.11.2020 19:27 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Visual Concepts, NBA 2K21'in yeni nesil versiyonu için MyPLAYER modunun tanıtıldığı bir fragman yayınlandı.
 
Oyunun mevcut nesil versiyonlarındaki Mahalle (Neighborhood), yeni nesilde şehre dönüşüyor ve 2K Games ile Visual Concepts yeni nesilde tamamen yeni bir MyPLAYER modu deneyimi sunacağının sözünü veriyor.
 
Şehir, Affiliation sisteminin geri dönüşüyle birlikte altı haftada bir sizin seçeceğiniz belediye başkanlarına sahip dört farklı rakip bölge (North Side Knights, South City Vipers, Beasts of the East, Western Wildcats), Kobe Bryant temalı Black Mamba Court dahil olmak üzere çok sayıda yeni saha, geliştirilmiş spor salonu ve çok daha fazlasını içerecek.
 
NBA 2K21 yeni nesil versiyonu Xbox Series için dünya genelinde 10 Kasım'da; PlayStation 5 için ABD, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya ve Güney Kore'de 12 Kasım'da ve dünyanın geri kalanında 19 Kasım'da çıkacak.

Şehre hoş geldiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler