NBA 2K Playgrounds 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu

18.09.2018 17:31 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Sports, NBA 2K Playgrounds 2'nin 16 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için $29.99 fiyattan çıkış yapacağını duyurdu.
 
Çıkış tarihi ile birlikte oyunun kapak tasarımı da belli oldu. Kapaktaki isimler Hall of Famer Julius “Dr. J” Erving, NBA şampiyonu Kevin Garnett, NBA All-Star Karl-Anthony Towns ve Boston Celtics'in yıldızı Jayson Tatum.
 
NBA 2K Playgrounds 2'nin çıkışında aktif olarak NBA'de oynayan ve emekli olmuş toplamda 200'den fazla oyuncu ve 10 yeni kort bulunacak. 2K Sports çıkışından sonra oyuna daha fazla oyuncu ve yeni kortlar eklemeyi planlıyor. Ayrıca yeni animasyonlar, yeni oyuncu modelleri, geliştirilmiş yapay zeka, yeni hareketler ve özellikler, yeni kortlar, dedicated sunucular ile daha iyi bir matchmaking sistemi, dört oyunculu online maçlar, üçlük yarışması, özel maçlar ve daha fazlası NBA Playgrounds 2'de olacak özellikler arasında yer alıyor.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA Playgrounds 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Mad Dog Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 45 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler