NBA Oyuncusu Jeremy Lin: "Dota, Bir Oyundan Daha Fazlasıdır"

05.04.2014 16:25 Samet Konuksal


    Dota'cılar, Houston Rockets oyuncularından Jeremy Lin'in Dota oyuncusu olduğunu iyi bilirler. En son Valve'ın yayınladığı Free to Play filminde de karşımıza çıkan Lin, Dota ile ilgili OnGamers'e yeni açıklamalarda bulundu.
 
    Yaptığı açıklamalarda Jeremy Lin oyunu lise yıllarından beri oynadığını belirtti. Lin, "Dota bir hayat tarzıdır. Yani demek istediğim, bir oyundan daha fazlasıdır. Ben, kardeşlerimle ve arkadaşlarımla yıllardır bir araya toplanıp Dota'yı oynuyoruz. Dota bize hem eğlenme, hem de hayatı yakalama imkanı veriyor. Dota, nerede ve nasıl olursak olalım, yıllardır hayatımızda olan bir oyun." sözlerini söyledi.
 
    Açıklamalarının devamında Lin, Dota 2'deki eSporculuğun basit bir iş olmadığını belirtti. Jeremy Lin, "Profesyonel olmanız için saatlerce çalışmanız, stratejiler üzerinde kafa yormanız lazım. Aslında Dota ile basketbolun benzer yapılarda olduğunu söyleyebilirim. Her iki oyunda da 5'e 5 oynuyorsunuz ve üç önemli oyun pozisyonu bulunuyor. Her iki oyunda da oyunu tamamen anlamanız ve yeteneklerinizi konuşturmanız lazım." açıklamalarını yaptı.
 
   Aktif olarak profesyonel NBA hayatına devam eden Jeremy Lin, haftada 2-3 kez Dota 2 oynadığını söyledi. Ayrıca favori oyuncusu olarak Lin, Dendi'yi gösterdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler