NES Classic Edition 2018'de Mağazalara Geri Dönüyor

12.09.2017 18:47 Gazali Çetinkaya

 
   11 Kasım 2016 tarihinde $59.99 fiyat etiketiyle satışa sunulan NES Classic Edition az üretilmesi sebebiyle hızlı bir şekilde tükenmişti ve Nintendo'nun bugün yaptığı duyuruya göre, NES Classic Edition 2018'in yaz mevsiminde mağazalara geri dönecek. Firma detayları ilerleyen bir tarihte paylaşacağını belirtti. 
 
   Yeni gelecek olan Super NES Classic Edition'ın 2017 sonuna kadar dağıtımının sürmesi planlanıyordu ancak Nintendo inanılmaz fazla talep nedeniyle Super NES Classic Edition dağıtımının 2018 yılında da devam edeceğini açıkladı. Ayrıca Super NES Classic Edition'ın ilk günkü bulunabilirliği NES Classic Edition'a kıyasla daha fazla olacak.
 
   Super NES Classic Edition (Avrupa'da Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System) 29 Eylül'de $79.99 fiyat ile çıkacak. Detaylara buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler