NFS: Shift 2 iPhone için Çıktı

Oyunun iPad sürümünden bir görüntü
05.08.2011 11:12 Alkan Adakaner


     Need for Speed: Shift 2, PC ve konsollardan sonra şimdi de iPhone, iPod Touch ve iPad için piyasaya çıktı. Şu an oyunu 2.99 dolara satın alabilirsiniz. Ayrıca iTunes sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Oyunun iOS (Apple'ın mobil cihazları için kullanılan işletim sistemi) sürümünde 20 Quick Race denem sürüşü, 40 araba, multiplayer oyun modları ve 40 yarış buluınacak. Ayrıca arabalarınızı geliştirebildiğiniz gibi jant'lardan boyalarına kadar da özelleştirme seçeneğine de sahip olacaksınız.
 
      Electronic Arts yetkilileri bir süre önce 2000 yılında konsolların endüstrinin %80'ini oluşturduğunu bugünse %40'ına sahip olduğunu açıklamış ve mobil cihazların yükselişine işaret etmişti. Bundan sonra iPhone ve iPad ekranlarında daha fazla EA oyunu göreceğimize eminiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Mobile Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 5 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler