NFS: The Run, 30 FPS'de Çalışacak

15.11.2011 20:43 Levent Polater

 
    Need for Speed: The Run ile ilgili hâyâl kırıklığı yaratabilecek bir bilgi paylaşıldı. Black Box imzalı yeni NFS'nin maalesef 30 fps'de çalışacağı doğrulandı.
 
     L.A. Noire'in de 30 fps olarak çalışacak olması PC oyuncuları tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Ancak L.A. Noire'in en azından açık dünya tabanlı bir oyun olduğunu düşündüğümüzde affedilebilir bir yanı olduğunu görüyoruz. NFS: The Run ise yarış oyunu olmasına rağmen böyle bir fps sorunu ile karşılaşması otoriteler tarafından tepkiyle karşılandı.
 
    Belki de ileride bir yama ile oyunun FPS'si arttırılabilir. Kim bilir, ancak şu anda elimizde 30 fps ile çalışacak bir Need for Speed: The Run bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: The Run Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Black Box Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler