NFS The Run'ın Bu Görüntüleri Hıza Davet Çıkarıyor

Son zamanlarda istediği başarıyı yakalayan Need for Speed serisi, bu güzel giden çizgisini The Run'da da korumak istiyor.
12.10.2011 19:21 Levent Polater

 
    Electronic Arts, Need for Speed: The Run için 6 yeni ekran görüntüsü yayınladı. Bu ekran görüntüsünde Black Box imzalı oyunun yeni araçlarını görme şansı elde ediyoruz.
 
    Aralarında Aston Martin, Lamborghini gibi ünlü spor aracı markalarının en lüks araçları bulunan bu ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Tek kelimeyle hızı hissetmemizi sağlıyorlar. Need for Speed: The Run, resmi çıkışını 17 Kasım'da gerçekleştirecek. Platformları ise PC, PS3 ve Xbox 360:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: The Run Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Black Box Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler