NFS: The Run'ın Demo Tarihi Belli Oldu

Oyunda farklı pistler bizi bekliyor.
04.10.2011 18:01 Ersin Kılıç


     Hayatımız için yarışmak zorunda kalacağımız Need for Speed: the Run'ın demo tarihi belli oldu. EA Games'ten yapılan açıklamaya göre oyunun demosu 18 Ekim'de PSN ve Xbox Live'dan indirilebilecek.
 
     PC sürümü hakkında açıklama yapılmayan bu demonun içereceği özelliklerde Shacknews'in raporlarında yer almış. Bu raporlara göre oyunun demosunda California'daki Desert Hills ve Colorado'daki Independence Pass kısımlarını oynayabileceğiz. Ayrıca demoda Autolog sistemini de test edebileceğiz.
 
     Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni'yi kullanacağımız oyunun demosunu bir arkadaşınıza önerdiğinizde ise 2012 model Porsche 911 Carrera S'in kilidini açabileceksiniz. Oyunun tam sürümünün 17 kasım'da çıkacağını da hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: The Run Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Black Box Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler