NFS Underground İçin Geliştirilen RTX Remix Modu Artık İndirilebilir

20.03.2024 16:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Need for Speed hayranları için şu anda internette güzel bir mod bulunuyor. Mod geliştiricisi 'alessandro893' tarafından sunulan RTX Remix Modunun Alfa sürümü artık indirilebilir ve oynanabilir durumda.
 
NFS Underground yeni bir görüntüye kavuşuyor
 
 
 
Gerçek zamanlı yol izleme efektleri ile beraber yer alabileceğiniz Need for Speed: Underground oyununda tam bir nostalji hissiyatı yaşayabilirsiniz. Oyunu RTX remix modu ile beraber daha iyi grafiklerde ve ışıklandırma ile deneyimleyebilirsiniz.
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak mod geliştiricisi bu sürümde RTX remix araçlarından en iyi şekilde yararlandığını ve 1000'den fazla ışık sisteminin oyuna dahil edildiğini aktardı. Diğer taraftan daha iyi bir görüntü kalitesi elde etmek için de oyunun birçok dokusunun yükseltildiğini belirtti. Ancak bazı düşük çözünürlüklü dokuların hala mevcut olduğunu belirtmek gerekir.
 
Alessandro893 tarafından belirtilene göre şu anda modda bulunan ışıklandırma sisteminin yüzde 80'i tamamlanmış durumda. Eğer ilginizi çektiyse modu buradan indirebilir ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler