NSMB Wii Şu An En Çok Satan 8. Mario Oyunu

04.01.2010 02:01 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz aylarda Nintendo Wii için piyasaya çıkan New Super Mario Bros Wii'nin dördüncü haftası sonunda en çok satan sekizinci Mario oyunu olduğu açıklandı.
 
Neogaf'ta Michan isimi üye satış rakamları ile başarı yakalamış olan Mario oyunlarını satış rakamlarına göre sıralamış ve bu sıralama için bir de grafik hazırlamış. 
 
Listenin başında 6.81 milyon satış rakamı bulunan Super Mario Bros oyunu yer alıyor. İkinci sırada ise 5.6 milyon satış rakamı ile DS'in en başarılı oyunlarından biri olan New Super Mario Bros var iken üçüncü sırada ise 4.18 milyon ile Super Mario Land bulunuyor.
 
Dördüncü haftasını geride bırakan ve hala satış listelerinde üst sıralarda yer alan New Super Mario Bros Wii ise şu anda 2.44 milyonluk satış rakamı ile sekizinc sırada yer alıyor.
 
New Super Mario Bros Wii'nin ilk hafta ve dördüncü hafta sonundaki satış grafiği.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 1 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler