NVIDIA GeForce GTX For Honor, Ghost Recon Wildlands Kampanyasının Süresi Uzatıldı, GTX 1060 Eklendi

29.03.2017 08:24 Gazali Çetinkaya

   NVIDIA bugün GeForce GTX 1060 GPU'lu ürünlerini; GeForce GTX 1070, 1080 ve 1080Ti GPU'ları içeren“Prepare for Battle” GeForce GTX oyun bundle paketine eklediğini duyurdu.
 
   28 Mart 2017 tarihi itibariyle oyuncular, GeForce GTX 1060 tabanlı grafik kartı, dizüstü bilgisayar veya hazır sistem satın alarak For Honor veya Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyununun ücretsiz indirme koduna sahip olabilirler. Kampanyanın bitiş tarihi ise 18 Nisan 2017. Türkiye’de geçerli mağazalar ve detaylar için: http://www.nvidia.com.tr/graphics-cards/geforce/pascal/for-honor-ghost-recon-wildlands-bundle/ 
 
 
 
   Hem For Honor, hem de Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands için "önerilen" bir GPU olan GeForce GTX 1060, yüksek ayarlarla 60 fps'de inanılmaz bir 1080p deneyimi sunuyor. Oyun içi karşılaştırma testleri ve performans sonuçları, sınıfında en iyi performansı GeForce GTX 1060'ın sunduğunu gösteriyor.

   Her iki oyun da, oyuncuların kendi -oyun içi fotoğraflarını- çekmelerini sağlayan NVIDIA Ansel teknolojisini destekliyor. Ansel oyun içi fotoğrafçılık açısından devrim niteliğinde yeni bir yöntem. Çekimlerinizi herhangi bir konumdan oluşturun, işlem sonrası filtrelerle ayarlayın, yüksek uyumlu formatlarda HDR görüntüler yakalayın ve ekran görüntülerini akıllı telefonunuz, PC'niz veya VR kulaklığınız üzerinden 360 derece paylaşın. Bu özellikler hakkında Ansel Teknoloji sayfasından daha fazla bilgi alabilirsiniz.
 
   Ansel desteğini, For Honor, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ve Mass Effect: Andromeda gibi yakın zamanda çıkan tüm oyunlarda görmek mümkün. Bugüne kadar ARK: Survival Evolved dahil; Conan Exiles, Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, Paragon, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt and The Witness gibi birçok oyunda Ansel desteği mevcut. Ansel, Unity Engine ve Unreal Engine'de plug-in olarak desteklenmekte ve Lumberyard'daki desteği de GDC'de duyuruldu. Firma, Ansel SDK 1.0'ı da GDC'de piyasaya sürdü.
 
basın bülteni  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 15 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler