Namco Bandai: "Ücretsiz Oyunlar Kaliteli Olamaz"

Dağıtımcı bunları anlatırken resmen Dark Souls'un altını çiziyor.
18.01.2012 18:53 Gökhan Yılmaz

 
     Namco Bandai'nin Avrupa bölgesi başkan yardımcısı Olivier Comte, Cloud Gaming Europe'da Free-to-play oyunlar hakkında konuştu. Comte'nin düşüncesine göre F2P oyunlar oyun pazarına zarar veriyor.
 
     Oyunculardan farklı yollarla paza kazanmak üzerine konuşulurken F2P oyunların yüksek kalite standartlarında olamayacağı savunuldu. Namco Bandai'nin geliştirdiği oyunlarda alternatif ödeme modelleri üzerinde düşünülmüş fakat F2P modeli yüksek kalitedeki bir oyunun giderlerini karşılamadığı için kullanılmamış.
 
     Ayrıca iPhone ve ücretsiz sosyal oyunların kullanıcıların beklentilerini çok değiştirdiği söyleniyor. Düşük ücretler karşılığında alınan bu tip oyunlar, oyunların fiyatlarını eskiye oranla çok daha aşağılara çekmiş. Yayıncılar bunun önüne geçmezlerse önümüzdeki yıllarda büyük bir çöküşle karşılaşacaklar. Ve Comte son olarak da ekliyor: "Büyük bir firmaysanız kolay kolay risk alamazsınız. Tüm piyasaya 2-3 yıllık bir akıma kapıldı diye onların peşine takılamazsınız, siz burada 20-30 yıl durmayı planlıyosunuzdur."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler