Napoleon Savaşları, 9.90 TL’ye Playstore’da

19.04.2012 12:51 Ersin Kılıç


     Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyanın en iyi 100 oyunu arasında gösterilen Mount&Blade’in yeni eklenti paketi Napoleon Savaşları’nı 19 Nisan’da oyunseverlerle buluşturuyor. Mount&Blade Warband oyununa sahip olan kullanıcılar, Napoleon Savaşları eklenti paketini sadece 9.90TL’ye alabilecekler. Oyunu ilk kez alacak olan kullanıcılar ise Mount&Blade Warband ve Napoleon Savaşları eklentisini içeren bundle paketine Playstore farkı ile 14.90TL’ye sahip olabilecekler.

     TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyaca ünlü oyunları uygun fiyatlarla sunarak oyun dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. PC Gamer Dergisi tarafından dünyanın en iyi 100 oyunu arasında gösterilen ve Türk oyun yapımcıları Taleworlds tarafından hazırlanan Mount&Blade oyununun yeni eklenti paketi Napoleon Savaşları, 19 Nisan’da Playstore farkı ile oyunseverlerle buluşuyor.
 
     Mount&Blade Warband oyununa sahip olan kullanıcılar, Napoleon Savaşları eklenti paketini sadece 9.90 TL’ye alabiliyorlar. Oyunu ilk kez alacak olan kullanıcılar ise Mount&Blade Warband ve Napoleon Savaşları eklenti paketini içeren bundle paketine Playstore farkı ile 14.90 TL’ye sahip olabilecekler.

     Başarılı aksiyon rol yapma oyunu olan Mount&Blade Warband için hazırlanan Napoleon Savaşları eklenti paketi ile oyunseverler, Napoleon Savaşları’na tanıklık ederek oyun oynamanın keyfini yaşıyorlar. Napoleon Savaşları ile kullanıcılar, Napolyonun son savaş yıllarına giderek Avrupa’nın farklı cephelerinde o dönemin atmosferi içerisine giriyor. Oyuncular, 220’den fazla farklı üniteyi komuta ederken 250 oyuncuya kadar destek veren devasa çoklu oyuncu modu ile rakipleriyle kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Döneme ait silahları, üniformaları ve mekanları içeren oyun, oyunseverlere 5 farklı ülke kimliği ile oynama imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra Türkçe dil seçeneği ile de kendi türündeki oyunların bir adım önüne geçiyor.

     Türk oyun yapımcılarına her zaman destek veren TTNET, Playstore’da Napoleon Savaşları oyunuyla birlikte Taleworlds’un diğer oyunlarını da uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile sunuyor. Talewords’un başarılı oyunlarından biri olan Ateş ve Kılıç, 14.99 TL yerine 9.90 TL’ye oyunseverlere sunuluyor.

     Oyunseverler Mount&Blade Warband ve Napoleon Savaşları eklenti paketini içeren bundle paketine NS yazıp 7979’a kısa mesaj göndererek de ulaşabilecekler. Detaylar için oyunun sayfasını ziyaret ediniz.
 
   Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade: Warband Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler