Narcos Video Oyunu Geliştiricisi Ekibine Önemli İsimler Kattı

25.05.2018 19:13 Gazali Çetinkaya

 
   Yaklaşık iki ay önce Kuju Entertainment Netflix dizisi Narcos'u temel alacak Narcos video oyununu geliştirdiğini duyurmuştu ve yeni yapılan bir açıklamaya göre Kuju Entertainment ekibine tecrübeli isimler katıldı.
 
   İlk isim Si Donbavand. Sony Computer Entertainment Avrupa'da grup geliştirme yöneticisi olarak çalışmış olan ve MotorStorm serisi ile Battlefield: Modern Combat oyunlarının geliştirme sürecinde bulunmuş Si Donbavand Kuju Entertainment'a kıdemli yapımcı olarak katıldı.
 
   İkinci isim Matt Startin. 343 Industries, Ubisoft, Disney, EA ve SEGA gibi birçok büyük şirkette çalışmış olan Matt Startin Kuju Entertainment'a sanat yönetmeni olarak katıldı.
 
   Ekibe katılan üçüncü isim ise Gav Skinner. Rockstar Games, Creative Assembly, Sony ve Lionhead stüdyolarında Halo Wars 2, VR Worlds for PSVR, Fable ve Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar üzerinden çalışmış olan Gav Skinner Kuju Entertainment'a baş tasarımcı olarak katıldı.
 
   Narcos video oyunu ilkbahar 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkacak. Oyunun duyuru haberine buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler