"Natal Devrim Olabilir"

01.03.2010 11:40 Ersin Kılıç

 
 
     Gün geçmiyor ki Microsoft'un yeni oyuncağı Project Natal hakkında yeni bir bilgi açıklama ile daha karşılaşmayalım. Bu açıklamalara eklenen yeni isim ise Jason Rubin oldu.
 
     Uncharted 2 : Among Thieves ile geçtiğimiz yılın ödüllerini silip süpüren Naughty Dog'un kurucularından biri olan Jason Rubin, GT TV'de yayınlanan Bonus Round programında Project Natal ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
 
     Rubin konuşmasında, Project Natal ve Natal gibi donanımların oyunlardan daha fazla devrim yaratabileceğini ve Natal'ın Xbox 360 için bir oyun makinesi olduğunu fakat buna benzer sistemlerin çok daha fazla şeyler yapabileceğini düşündüklerini sözlerine ekledi. Rubin son olarak ise Microsoft'un doğru kartları oynadığı taktirde insanlara daha fazla konsol satacağını belirtti.
 
     Project natal bu sene sonunda piyasaya çıkacak. Sistem hakkında geniş bir sunumun E3 fuarında yapılacağı düşünülüyor.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 13 Dk önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler