Nathan Drake Uncharted: The Lost Legacy'de Yer Almayacak

20.03.2017 20:16 Gazali Çetinkaya

 
   Uncharted serisinin ana karakteri Nathan Drake, hikaye genişlemesi Uncharted: The Lost Legacy'de görünmeyecek. 
 
   Sosyal medya yöneticisi Sid Shuman, PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklamada Nathan Drake'in Uncharted: The Lost Legacy'de cameo karakter olarak yer almayacağını belirtti. (Cameo: Oyun, film ve televizyon gibi gösterilerde insanlar tarafından bilinen birisinin kısa süre ile gösterilmesidir.)
 
   Sid Shuman,

"Nate'i ikincil bir karakter olarak dahil etmeye yönelik birkaç fikrimiz vardı. Fakat yaptığımız her şey gereksizdi çünkü her şeyi Uncharted 4 ile bağlamıştık. Nathan Drake'e hiçbir şekilde dokunmayacağız."
 
   Uncharted 4'ün 6-12 ay sonrasında Hindistan'ın güney ucunda geçecek ve Chloe ile Nadine karakterlerine odaklanacak Uncharted: The Lost Legacy 2017 yılında çıkış yapacak.
 
   Uncharted: The Lost Legacy Deluxe Edition veya Explorer’s Pack'i almış olanlara ücretsiz olarak sunulacak. Bu iki paketten birini almamış kişiler ise oyunu tek başına satın alabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 4 Dk önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler