Naughty Dog Geliştiricisi PlayStation 5'in Süper Hızlı SSD'si Hakkında Çok Heyecanlı

19.03.2020 17:53 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment dün PlayStation 5'in teknik özelliklerini tanıtırken konsolun SSD'si üzerinde çok durdu ve bu süper hızlı SSD The Last of Us Part II yardımcı yönetmeni Kurt Margenau'yu fazlasıyla heyecanlandırmış.
 
Kurt Margenau konu ile ilgili olarak "PlayStation 5'in SSD özellikleri hakkında halen şaşkınım. Bazı insanlar bunun oyun tasarımı açısından ne kadar büyük bir sıçrama olduğunun farkında değil, özellikle birinci parti oyunlarda. Açık ara kariyerimdeki en büyük sıçrama olacak. Sabırsızlanıyorum." dedi. 
 
PlayStation 5'in SSD'si 5500 mb/saniye hızında çalışacak ve bu da onu Xbox Series X'ten neredeyse 2.5 kat daha hızlı yapıyor. Fakat dahili depolama 1TB yerine 825GB SSD olacak. Ayrıca genişletilebilir NVMe SSD slotu içerecek.
 
Konsol teknik özelliklerine buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak. Net çıkış tarihi ve fiyat henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler