Naughty Dog: Microsoft Az Kalsın Sony'i Yeniyordu

11.11.2013 10:36 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Nintendo, Wii adlı konsoluyla Xbox 360 ve Playstation 3'ten 20 milyon adet fazla satmayı başarmıştı. Asıl savaş ise Microsoft ve Sony arasında yaşanıyordu; çünkü Xbox 360 ve PS3'ün satış sayıları birbirine yakındı.
 
     Xbox ile PS2'nin yanına bile yaklaşamayan Microsoft konsol savaşlarını uyguladığı akıllıca politikalarla önde götürüyordu. Naughty Dog yetkilileri de bu durumun varlığını kabul ettilerini söylüyorlar, ama şimdi durumlar değişmiş. Stüdyonun kurucularından Jason Rubin'in açıklaması şu şekilde:
 
     "Sony'de çalışmak ve Sony'nin nasıl olduğunu görmek... Endüstrinin içinde birisi olarak biz onlara yeni nesilde inanılmaz bir kredi verdik. Microsoft 2 yıl önce Sony'yi sessiz sedasız yeniyordu. Böyle bir durum şimdi söz konusu değil."
 
     Naughty Dog yetkilisi aynı zamanda Mark Cerny tarafından hazırlanan Playstation 4'ün pazara uyum sağlayan bir cihaz olduğunu, PS3'teki gibi ileride bir noktada durup oyun pazarının nereye geleceği yönünde bir tahminde bulunma gibi bir amacının olmadığını söylüyor. Bu durum Naughty Dog'un da hoşuna giden bir şeymiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler