Naughty Dog, The Last of Us 2'yi Düşünüyor

07.02.2014 10:30 Alkan Adakaner


     The Last of Us ile oyun dünyasına bir kere daha damgasını vuran Naughty Dog şu sıralar Playstation 4 için yeni bir Uncharted oyunu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Geliştiricilerin tek projesi ise bu oyun değil. Naughty Dog'ta yaratıcı yönetmen olarak çalışan Neil Druckmann'ın stüdyonun planları hakkındaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "Left Behind'ı (The Last of Us'ın DLC'si) kısa süre önce bitirdik ve oyunun yönetmeni Bruce Straley yaklaşık 4 yıldır bu oyun üzerinde çalışıyor. Yani biraz ara vermesi ve dinlenmesi gerekiyor."
 
    "Yeni fikirler üretmek için bir araya geliyoruz. Açıkçası bunların bazıları devam oyunuyla (The Last of Us 2) ilgili, bazıları ise yepyeni bir oyunla. Son birkaç haftadır yepyeni bir oyun için beyin fırtınası gerçekleştiriyoruz. Birkaç aşamayı geçip görmek gerek. Bu fikirler Left Behind'a yaklaşımımızla benzer biçimde ortaya çıkıyor. Kendimizi sürekli tekrar etmeyen ve insanlara anlatmaya değer bir hikaye sunabilir miyiz diye soruyoruz. Eğer sunamazsak, nelerden etkilenebiliriz diyoruz. Bizi gerçekten kamçılayacak ve ortalamanın üstünde bir hikaye anlatımı sunacak şey ne olabilir"
 
     Kaynaklarının sınırlı olduğunu, zamanı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyleyen yetkili kendilerinin bir şeyler hissedebilecekleri ve insanların ilgi göstereceği şeyler sunmak istediklerini söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler