Naughty Dog, Uncharted 4'ün Yapımı Tamamlanana Kadar The Last of Us 2'ye Başlamayacak

13.01.2015 00:50 Samet Konuksal


    PlayStation cephesinin en önemli firmalarından Naughty Dog'un artık birden fazla ekibi bulunuyor. The Last of Us ve Uncharted gibi önemli markalara sahip olan Naughty Dog, tamamiyle Uncharted 4'e yoğunlaşmış görünüyor.
 
    Game Informer'a röportaj veren Bruce Straley ve Neil Druckmann ikilisine The Last of Us 2 sorusu yöneltildi. Soruyu yanıtlayan Straley, "Naughty Dog olarak %110'umuzla beraber Uncharted 4'e odaklanmış durumdayız. Oyunu harika yapabilmek için herşeyi ortaya koyuyoruz." sözlerini söyledi.
 
    Neil Druckmann ise, "Hayranların The Last of Us 2 isteğini anlayabiliyoruz çünkü aynı hissi biz de yaşıyoruz. Hem The Last of Us'ın devamı için, hem de başka projeler için yeni fikir toplantıları yaptık. Ama Uncharted 4 çıkana kadar bütün bu fikirler geçici olarak rafa kalkmış durumda." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 5 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 5 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 6 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler