Naughty Dog Yeni Uncharted Oyunu için Açık Kapı Bıraktı

02.03.2020 14:13 Gazali Çetinkaya

 
Uncharted 4: A Thief's End ile Nathan Drake'in hikayesi sonlandı fakat bu, Uncharted serisinin tamamen sonlanacağı anlamına gelmiyor.
 
Naughty Dog yönetmeni Neil Druckmann, yeni bir Uncharted oyunu için açık kapı bıraktı.
 
Troy Baker, Nolan North, Neil Druckmann ve Ashley Johnson'ın RETRO REPLAY YouTube kanalında ilk The Last of Us oyununu bitirdikleri videonun son bölümünde, Neil Druckmann şöyle bir açıklamada bulundu.
 
'Sony'nin bize seçme konusunda tanıdığı özgürlükten dolayı çok şanslıyız. En son Uncharted 4'ü yaptık ve o zamandan bu yana başka bir Uncharted oyunu yapmadık. Belki bir gün yapacağız, bakalım göreceğiz." 
 
Nathan Drake'i seslendiren Nolan North da bunun üzerine "Bunun hakkında konuşacağız" diye ekledi.
 
Seride en son Uncharted 4: A Thief's End 10 Mayıs 2016'da çıktı. Ardından 22 Ağustos 2017'de Chloe Frazer ve Nadine Ross karakterlerine odaklanan bağımsız oyun Uncharted: The Lost Legacy çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler