Naughty Dog'un Bir Sonraki Oyunu The Last of Us 3 veya Yeni Bir IP Olacak

09.06.2020 16:31 Gazali Çetinkaya

 
The Last Of Us Part II'den sonra Naughty Dog'un bir sonraki çalışmasının ne olacağına henüz karar verilmemiş fakat stüdyonun önünde iki seçenek var gibi görünüyor.
 
GQ dergisi ile röportaj gerçekleştiren Neil Druckmann, stüdyonun bir sonraki oyununun ya The Last Of Us Part III ya da yeni bir IP olacağını belirtti.
 
"Bir projede sona yaklaştığınızda ve yaratıcılık anlamında daha az sorumluluk kaldığında bir sonraki projeyi düşünmeden edemezseniz. Bir sonraki proje ise Part III veya yeni bir IP olabilir. Sonuçta, en iyi olan fikir kazanır."
 
Naughty Dog, The Last of Us Part II'ye çok oyunculu mod eklemedi fakat stüdyo çok oyunculu bir proje üzerinde çalıştıklarını doğruladı. O proje bağımsız ve spin-off olacağı için bir sonraki oyun olarak nitelendirmek pek doğru olmaz. Ayrıca bu açıklama yeni bir Uncharted veya Jak and Daxter ihtimallerini şimdilik ortadan kaldırıyor.  
 
The Last Of Us Part II 19 Haziran'da Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 29 Dk önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler