Neden Fallout 3'te Hiç Merdiven Yok?

15.08.2010 09:03 Gökhan Yılmaz

 
     Fallout 3'te hiç merdiven olmadığını farketmiş miydiniz? Basamakları olan merdivenlerden bahsetmiyorum. Genelde duvarlara monte edilen ve tırmanarak çıktığınız merdivenler şimdiye kadar Fallout ve Elder Scrolls serilerinde hiç kullanılmamış. Bethesda'dan Todd Howard bunun nedenini açıkladı.
 
     Howard, "Bu oyunlarımızı oynayın ve tırmanabileceğiniz bir merdiven bulun. Öyle bir şey yok." şeklinde söze başladı ve bunun nedeninin oyun motorunda yapay zeka sorunlarına neden olduğunu söyledi. Bu yüzden bu oyunlarda şimdiye kadar hiç merdiven kullanılmamış. Howard bunlara ek olarak da "Bir gün neden bu merdivenleri bu kadar çok istediğimizi bulmaya çalıştık fakat aslında merdivene ihtiyacımız yoktu. Bu kendimizi beceriksiz yapımcılar olarak hissettiriyor çünkü daha merdiven bile koyamıyoruz." diyerek zayıf noktalarını da açıklamış oldu.
 
     Aslında şimdiye kadar merdivenlerin eksikliğini hiç hissetmemiştik (En azından ben hissetmemiştim) fakat bunu öğrendikten sonra Fallout: New Vegas'ta takıntılı bir şekilde merdiven arayabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler