Need For Speed Serisi Dijital Vitrinlerden Çıkarılıyor

31.05.2021 22:54 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncı EA, birkaç eski Need for Speed oyununun dijital mağazalardan kaldırılacağını ve oyun içi ekonomilerinin 31 Mayıs'tan itibaren kapatılacağını duyurdu. Bu oyunlar için çevrimiçi hizmetler, Ağustos ayında faaliyetlerini durduracak.
 
Carbon, Shift, Shift 2: Unleashed, The Run ve Undercover kaldırılmaya hazırlanan Need for Speed oyunları arasında yer alıyor. Beş oyunun tamamı artık dijital mağazalardan satın alınamayacak. Skor tabloları gibi çevrimiçi hizmetler ise 31 Ağustos'a kadar aktif kalacak.
 
Topluluk yöneticisi Max Myrus bu konu hakkında şunları söyledi: ''Oyunları iptal etme kararları hiçbir zaman kolay olmadı. Ancak şimdi Need for Speed'in geleceğine odaklanmak için vites değiştiriyoruz."  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler