Need for Speed: Most Wanted Seviliyor

Need for Speed: Most Wanted halen EA'nin en sevilen oyunlarından biri.
13.07.2011 11:13 Burçin Aygün

 
    Avustralyalı multiplayer gurusu GameRanger'a göre EA, Need for Speed: Most Wanted'ın oyuncu sayısını yeterli bulmuyor. Bildiğiniz gibi EA, bir süre önce 17 ayrı oyun server'ının kapatılacağını açıklamıştı. Bunlar arasında Need for Speed: Most Wanted' da var.

     GameRanger'a göre Need for Speed: Most Wanted günlük olarak 5.000 ayrı maça sahne oluyor ve yoğun sayılabilecek bir taleple karşılaşıyor. Ancak bu sayılar EA için yeterli gibi gözükmüyor.

     Her şeye rağmen EA markaları içerisinde Need for Speed: Most Wanted halen en popüler ve en sevilen oyunlardan biri olma şerefini taşımaya devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler