Need for Speed: The Run'ın Wii ve 3DS Ayrıntıları

Nintendocular da NFS: The Run'da Amerika sokaklarına son sürat giriş yapacak
25.09.2011 00:42 Alkan Adakaner


    17 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Need for Speed: The Run'ın Nintendo'nun konsolları Wii ve 3DS sürümlerine ait ayrıntıları da ortaya çıktı. EA Blackbox yerine Firebrand Games tarafından geliştirilen Wii ve 3DS sürümleri HD sürümlerden ayrı bir senaryoya sahip olacak.
 
     Çizgi roman tarzından 3D sunumlara sahip olacak bu sürümde 200 mili aşkın yol ve 40 araba emrinizde olacak. Oyunun 3DS sürümünde yerel ve online yarışlar da bulunacak. Autolog sistemi sayesinde 40 mücadelede arkadaşlarınıza karşı yarışabileceksiniz.
 
     Şu ana kadar oyunun 3DS veya Wii sürümüne ait görüntüler yayınlanmadı, buna rağmen 3DS sürümünde onlien yarışlar yapabilecek olmamız oyunun "sırf çıkarmış olmak için" bu konsola çıkartılmadığının da kanıtı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: The Run Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Firebrand Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler