Neil Druckmann: The Last of Us Part II Multiplayer Beklemeye Değecek

28.09.2020 07:21 Gazali Çetinkaya

 
26 Eylül'de The Last of Us Günü kutlamalarında çok sayıda oyuncu The Last of Us Part II multiplayer'ın duyurulacağı yönünde beklentiye girmişti. Onun yerine bu özel gün ücretsiz tema, PlayStation Store indirimleri, masa oyunu duyurusu ve yeni heykeller gibi duyurularla kutlandı.  

The Last of Us Part II yönetmeni Neil Druckmann'ın belirttiğine göre multiplayer beklemeye değecek.

"İnanılmaz bir The Last of Us Günü için tüm müthiş hayranlara teşekkür ederiz. Pozitifliğiniz ve sevginiz son derece ilham verici. Ha... ve diğer şey hakkında... sabırlı olun. Beklemeye değecek."
 
İlk oyunun aksine The Last of Us Part II sadece  tek oyunculu mod ile çıkışını gerçekleştirdi fakat Naughty Dog bağımsız bir multiplayer proje üzerinde çalışıyor. "Oyuncu topluluğu gibi biz de Factions MP'nin büyük bir hayranıyız ve zamanı geldiğinde sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." demişlerdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler