Neil Gaiman, Sandman Dizisini Günümüze Göre Uyarlayacağını Açıkladı

13.07.2020 13:02 Özgür Eroğlu

 
İlk sayısı 1988 yılında yayınlanan ve 10 kitaptan oluşan Sandman çizgi romanının bildiğiniz gibi bir dizi uyarlaması geliyor. Birçok kez planlanıp iptal edilen dizinin başında bu sefer Neil Gaiman'ın kendi bulunuyor, yani Sandman'in yaratıcısı. 
 
Geçtiğimiz günlerde Comicbook'a konuşan Gaiman, diziyi günümüze göre uyarlayacağını söyledi. Genel olarak çevreyi değiştireceğini söyleyen Gaiman, cinsiyetler konusunda da değişikliğe gidebileceğini söyledi. Hatta ana karakter Morpheus'un bile cinsiyetinin değişebileceğini söyledi. Gaiman " Tamam, yıl 2020. Diyelim ki Sandman'i 2020'de yazıyorum. Ne yapardık? Bazı şeyleri nasıl değiştirirdim? Bu karakter hangi cinsiyet olmalı?" gibi düşündüğünü söyledi. 
 
Kısacası Gaiman, senaryoyu direkt olarak uyarlamak yerine hikayenin aynı kaldığı, ancak geri kalan şeylerin yeniden tasarlandığı bir senaryo yazmış.
 
Şu an için dizinin kadrosu ile ilgili bir bilgi ne yazık ki yok. Ancak dizinin ilk sezonunun 11 bölümden oluşacağı biliniyor. İlk sezon ise çizgi roman serisinin ilk cildi Prelüdler ve Noktürnler'i ve biraz daha fazlasını konu alacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 6 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler