NetEase Quantic Dream'e Yatırım Yaptı, Multiplatform Oyunlar Geliştirilecek

29.01.2019 20:14 Gazali Çetinkaya

 
Çinli internet şirketi ve video oyun yayıncısı NetEase; Detroit Become Human, Beyond Two Souls ve Heavy Rain oyunlarının arkasındaki stüdyo Quantic Dream'den azınlık hissesi satın aldığını duyurdu.

Quantic Dream, NetEase'dan aldığı ve alacağı yatırımlar ile yeni nesle multiplatform yani birden fazla platforma çıkacak oyunlar geliştirecek.
 
NetEase başkan yardımcısı Ethan Wang: "Yeni nesil oyunların geliştirilmesinde ve yaratılmasında bizi tamamlayacak ortaklar arıyoruz. Quantic Dream'ın interaktif hikaye anlatmadaki mükemmelliği ve son yirmi yılda geliştirdikleri değerli uzmanlık onları tam aradığımız kişi yapıyor. Quantic Dream ile ortaklık kurmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için inanılmaz oyun deneyimleri yaratmayı umuyoruz."
 
Quantic Dream CEO'su ve kreatif direktörü David Cage: "Oyun endüstrisi yeni donanımlar, keşfedilecek yeni iş modelleri ve yenilikler ile önümüzdeki yıllarda büyük gelişmelere sahne olacak. Quantic Dream'in bu heyecan verici gelecekte kilit bir rol üstlenmesini istiyoruz ve NetEase'i stratejik bir ortak olarak yanımızda bulundurmak yaratıcı vizyonumuzu genişletmemizi ve şirketi en yüksek potansiyeline ulaşmasını sağlayacaktır. NetEase bizim yüksek kaliteli oyunlara olan tutkumuzu anlıyor ve bizimle paylaşıyor."
 
Detroit Become Human'dan Chloe'nin ağzından duyurunun özeti:  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Detroit: Become Human Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 4 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler