Netflix Animesi Transformers: War For Cybertron Trilogy'nin İkinci Kısmı İçin Fragman Paylaşıldı

28.09.2020 13:28 Özgür Eroğlu

 
 
Uzun zamandır her yerde gördüğümüz Transformers markasının yeni üyesi Transformers: War For Cybertron Trilogy animesinin ikinci kısmı için fragman paylaşıldı.
 
İlk sezonu 30 Temmuz'da yayınlanan animenin ikinci kısmı Transformers: War for Cybertron Trilogy - Dünya'nın Doğuşu'ndan fragman paylaşıldı. Ne yazık ki henüz yayın tarihi bilinmiyor.
 
Megatron, Allspark'ın kaybolmasıyla Decepticonlarının ölmekte olan Cybertron gezegeninde mahsur kaldığı acı gerçeğiyle yüzleşmek zorundadır. Bu arada uzayın en karanlık derinliklerinde kaybolan Optimus Prime ve ekibi, umutsuz bir göreve çıkar ve uzayda yolculuk eden Paralı Askerlerle beklenmedik şekilde karşılaşır. 
 
Seslendirmenler arasında Jake Foushee, Rafael Goldstein, Todd Haberkorn, Shawn Hawkins, Kaiser Johnson ve Jason Marnocha bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler