Netflix, Belgesellerini Ücretsiz Olarak Yayınlıyor

20.04.2020 12:19 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs salgını sebebiyle çoğu insan şu anda evinde. Evde vakit geçiren insanların çoğu da Netflix veya türevi hizmetlerle vakit geçirmeye çalışıyor. Salgın günlerinde gayet başarılı bir şekilde hizmete devam eden Netflix, bu başarılarına yenisini ekledi.
 
Netflix, YouTube hesabı üzerinden belgesellerini ücretsiz bir şekilde yayınlıyor. Bunu yapmalarının asıl sebebi ise öğretmenlerin dersine yardımcı olması.
 
Zaten uzun bir süredir, öğretmenler sınıfta belgeselleri izletebilsin diye öğretmenler için belgeseller ücretsizdi. Ancak salgın sebebiyle neredeyse her ülke uzaktan eğitime geçti. Durum böyle olunca da öğrenciler yine izleyebilsin diye belgeselleri YouTube hesabı üzerinden yayınlamaya başladılar.
 
Buraya tıklayarak siz de Netflix'in YouTube hesabına ulaşabilirsiniz. Türkçe altyazı seçeneğiyle de izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler