Netflix Castlevania Serisi için İlk Poster Yayınlandı

24.02.2017 06:46 Gazali Çetinkaya

   Netflix, bu ayın başlarında Castlevania video oyunundan esinlenen bir animasyon serisi yapacaklarını resmi olarak duyurmuştu.
 
   Bugün ise Netflix Castlevania serisinin ortak yapımcısı Adi Shankar sosyal medya hesabı üzerinden seriye ait ilk posteri yayınladı. Yayınlanan bu postere en alt kısımdan göz atabilirsiniz.
   
   Daha öncesinde The Grey, Dredd, The Punisher: Dirty Laundry, Venom: Truth in Journalism ve Judge Dredd: Superfiend gibi projelerde yapımcı olarak yer alan Adi Shankar, Netflix Castlevania animasyon serisinin Castlevania III: Dracula's Curse üzerine kurulacağını söyledi.
 
   Adi Shankar'ın yanı sıra ayrıca projede Frederator Studios kurucusu Fred Seibert de bulunuyor. Kendisi ise daha öncesinde Dexter's Laboratory, The PowerPuff Girls ve Adventure Time gibi serilerin yapım ekibinde bulundu.
 
   Netflix Castlevania serisi sezon 1 2017 yılının dördüncü çeyreğinde yayınlanacak ve ilk sezon 4 bölüm olacak. Bölümlerin ise 30 dakika olması planlanıyor.
 
   İkinci sezon da 2018 yılında yayınlanacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercury Steam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler