Netflix, Daha Fazla Oyun Sunmak İçin RocketRide ile İş Birliği Yaptığını Duyurdu

29.01.2022 11:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Netflix, Kasım 2021'de Android kullanıcıları için hiçbir ek ücret ödemeden, reklam ve uygulama içi satın alım olmadan Netflix Games'i başlattığını duyurmuştu. Şimdi ise platformdaki oyun sayısını arttırmak için yeni girişimlerde bulunuyor.
 
Netflix, oyun sayısını artırmak adına RocketRide Games ile yeni bir ortaklık kurduğunu açıkladı. RocketRide Games, Aralık ayında Netflix Games'in bir parçası olarak Dominoes ve Knittens olmak üzere iki oyun yayınladı ve önümüzdeki aylarda platforma daha fazla oyunun gelmesi planlanıyor.  
 
Uygulamayı Android'de kullanan Netflix aboneleri, ekranın alt kısmındaki Oyunlar sekmesi altında oyunları oynayabilir. Şu anda platformda oynanabilecek bir düzine mobil oyun yer alıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler