Netflix, OXENFREE II: Lost Signals'ın 2023'e Ertelendiğini Duyurdu

25.09.2022 13:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Netflix ve geliştirici Night School Studio, OXENFREE II: Lost Signals'ı daha önce planlanan 2022 çıkış yılından 2023'e erteledi. Oyun PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Night School ekibi erteleme hakkında şunları söyledi: "OXENFREE II: Lost Signals'ın en iyi deneyimi sunması için gerekli adımları atıyoruz. Bu süreçte topluluk geri bildirimlerine bakmak, heyecanlı yorumlarınızı okumak ve sizinle bağlantı kurmak gerçekten bizim için çok önemli. OXENFREE II'yi gerçekten özel kılmak ve daha fazla özellik eklemek için çıkış yılını 2023'e taşıyoruz.
 
Sabrınız, desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Oyunu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."
 
OXENFREE'deki olaylardan beş yıl sonra Riley, gizemli radyo sinyallerini araştırmak için memleketi Camena'ya geri döner. Bulduğu şey, umduğundan daha da fazlasıdır.  
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1574310/OXENFREE_II_Lost_Signals/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oxenfree II: Lost Signals Platformlar: PC Geliştirici: Night School Studio Dağıtıcısı: Night School Studio Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 14 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler