Netflix'in Orijinal İçerikleri 2021'de Artacak

10.09.2020 11:38 Özgür Eroğlu

 
Özellikle salgın döneminin en önemli ve en popüler şirketlerinden biri olan Netflix'in bildiğiniz gibi orijinal içerikleri oluyor. Özellikle bu yıl bu orijinal içerikler oldukça arttı. Açıklamaya göre daha da artacak.
 
Netflix'in kurucu ortaklarından olan Reed Hastings, Netflix'in orijinal içeriklerinin 2021'de, 2020'ye oranla daha da artacağını söyledi. Her ne kadar beklentilerinden daha düşük olacak olsa da 2020'ye göre daha fazla orijinal içerik geleceği açıklandı.
 
Özellikle bu yıl Netflix'te birçok orijinal film gördük. Salgın da i ster istemez bu içerikleri etkiledi, ancak buna rağmen fazlasıyla içerik gördük. Umuyoruz seneye çok daha kaliteli içerikler görürüz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler