Netflix'in Resident Evil Dizisi Resmi Olarak Duyuruldu

27.08.2020 15:39 Özgür Eroğlu

 
 
Capcom'un başarılı ve popüler oyun serisi Resident Evil'ın Netflix dizisi onaylandı.
 
2020'nin Ocak ve Şubat ayında bazı bilgiler sızdırılmıştı, ancak resmi olarak onaylanmamıştı. Şimdi ise Netflix'in resmi Twitter hesabından attığı Tweet ile bu dizi onaylandı. Tweet'te şöyle yazıyor: "Wesker çocukları New Raccoon City'ye taşındıklarında ortaya çıkarttıkları sırlar, her şeyin sonu olabilir." 
 
Dizinin yayın tarihi belli değil, ancak paylaşılan Tweet'e eklenen fotoğrafa göre ilk bölümün adı "Welcome to New Raccoon City". Senaristliğini Andrew Dabb, yönetmenliğini ise Bronwen Hughes yapıyor. Bronwen Hughes, ilk iki bölümün yönetmenliğini yapıyor.
 
Her bölüm 1 saat uzunluğunda olacak ve 8 bölümden oluşacak. 
 
The Hollywood Reporter'ın paylaştığı dizinin tanıtım yazısı:
 
Bu yeni Netflix dizisi iki farklı zaman çizelgesinde geçen yeni bir hikayeyi anlatacak. İlk zaman çizelgesinde 14 yaşındaki kız kardeşler Jade ve Billie Wesker, New Raccoon City'ye taşınır ve babalarının karanlık sırlarını ortaya çıkarırlar.
 
Diğer zaman çizelgesi ise 16 yıl sonraki olayları anlatılacak. Dünyada 15 milyondan daha az insan ve 6 milyardan daha fazla canavarın olduğu bir dönem. 30 yaşına gelen Jade Wesker'i; babası, kız kardeşi ve kendisi ile ilgili geçmişten kalan sırlar rahatsız eder. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Netflix Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 19 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler