NetherRealm Studios Gözünü Yeni Nesile Dikti

Yeni Mortal Kombat dövüş oyunu severleri kendine hayran bırakmıştı
09.04.2012 21:20 Alkan Adakaner


     Mortal Kombat'ı küllerinden yeniden hayata döndüren NetherRealm Studios şimdi yeni projelere gözünü dikti. Geliştirici firma her ne kadar bu nesli unutmasa da yeni nesil için hazırlıklara başlamış görünüyor.
 
     Firmanın resmi sitesinde şimdiki nesil ve yeni nesil için yazılım mühendisleri arandığı belirtiliyor. Bunun dışında iş başvurusunda bulunacakların hangi oyun üzerinde çalışabilecekleri konusunda ise bilgi bulunmuyor.
 
      Biz NetherRealm Studios'tan yeni nesil için yepyeni bir Mortal Kombat oyunu bekliyoruz. Bunun dışında bu nesil için Mortal Kombat dışında yeni bir oyun ile karşımıza çıkmaları bizi pek şaşırtmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler