Neverwinter Nights: Enhanced Edition Çıkış Tarihi Duyuruldu

12.03.2018 21:53 Gazali Çetinkaya

 
   Beamdog, orijinali 2002'de çıkmış olan rol yapma oyunu Neverwinter Nights'ın geliştirilmiş sürümü Neverwinter Nights: Enhanced Edition için çıkış tarihi verdi.
 
   27 Mart'ta PC için çıkacak.
 
Neverwinter Nights: Enhanced Edition -- $19.99
Neverwinter Nights: Enhanced Edition - Digital Deluxe -- $39.99
 
   Enhanced Edition'da kullanıcı arayüzü ve menüyü 4K çözünürlüğe kadar ölçekleme ve alan derinliği, pixel shaders ve post-processing gibi efektlerin yanı sıra Enhanced Edition'ın orijinal Neverwinter Nights'taki kayıt dosyası, modüller ve modlar ile uyumlu olmasını sağlayan geriye uyumluluk özelliği de mevcut olacak. 
 
   Eski Bioware geliştiricilerinden oluşan Beamdog bundan önce Baldur’s Gate, Icewind Dale ve Planescape Torment oyunları için de Enhanced Edition çıkarmıştı.
 
   Neverwinter Nights: Enhanced Edition Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Neverwinter Nights: Enhanced Edition Platformlar: PC Geliştirici: Beamdog Dağıtıcısı: Beamdog Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Mart 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler