New Mutants'ın Vizyon Tarihi Açıklanmadı

06.04.2020 13:21 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz gün Disney, Marvel'ın filmleri için hazırlanan takvimi tamamen değiştirdi ve yakın zamandaki filmler, ileri tarihlere ertelendi. Sadece Marvel filmleri değil, çoğu Disney filmi de erteleniyor. Ancak bu ertelenmelerin arasında New Mutants ile ilgili bir şey paylaşılmadı.
 
Başlangıçta 13 Nisan 2018 olan vizyon tarihi, Şubat 2019'a itildi. Sonrasında ise 3 Nisan 2020'ye ertelendi. Filmin geçtiğimiz günlerde vizyona girmesi bekleniyordu, ancak ne yazık ki Koronavirüs sebebiyle sinemalar kapatıldığı için vizyona giremedi. Garip olan, geçtiğimiz gün açıklanan yeni vizyon tarihleri arasında New Mutants yoktu.
 
Film büyük ihtimalle salgının öne geçildiğinde direkt sinemalarda gösterilecek. Ya da o güne kadar dijital olarak da yayınlanabilir. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga ve Charlie Heaton gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler