New Super Mario Bros. 2 İçin Çıkış Tarihi Netleşti

22.06.2012 12:16 Talha Aynacı

 
   Nintendo 3DS'e özel platform oyunu New Super Mario Bros. 2'nin Avrupa çıkış tarihi 17 ağustos olarak netleşti. Bunun yanında Avrupa için pek çok oyunun gelişi ve çıkış tarihi kesinleşmiş oldu.
 
   Merakla beklenen Professor Layton serisinin son oyunu Miracle Mask, ekim ayında Avrupa'da olacak. Nintendo 3DS'de ilk defa kendini gösterecek olan gizemli dedektiflik maceramız için çıkışından sonra 350 gün boyunca her gün yeni bir ücretsiz bulmaca yayınlanacak.
 
   Level-5'in anime kokulu RPG futbol oyunu Inazuma Eleven ise  Nintendo Wii için eylül ayında raflarda yer edecek.
 
   Nintendo Direct konferansında New Super Mario Bros 2. için DLC içeriği de duyuruldu. Oyunu tamamlamadan DLC içerğinin yapım aşamasına geçmeyeceklerini belirten Shibata, DLC çıkış tarihi için ayrıca bir çıkış tarihi duyuracaklarını bildirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. 2 Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 1 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 2 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 3 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 4 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler