Next Generation Portable (PSP2) Yeni Detaylar

29.01.2011 23:18 Ersin Çakı

    
 
     Sony Computer Entertainment CEO'su Kaz Hirai PSP2 hakkında yeni detaylara yer verdi.

     PSP oyunlarının dijital versiyonlarının NGP (PSP2)'ye getirebilmek için çeşitli geliştiriciler ile şuanda müzakereler içerisinde olduğunu söyledi.

     PSP sahipleri daha önce PSN üzerinden satın alarak indirmiş oldukları oyunları yine dijital ortam üzerinden NGP'ye olduğu gibi aktarabileceklerini söyleyen Hirai, NGP 3G'nin telefon olarak kullanımı hakkında da şunları dile getirdi.

     ''NGP 3G telefon olarak kullanılamaz. Böyle bir cihazı telefon olarak kullanmak çok saçma. Böyle bir faktörün çeşitli aksesuarlar (kulaklık vb.) kullanılmasını da bereberinde getirecek. Çünkü onlar telefon fonksiyonunun dışına çıkar.''

     3G hakkındaki açıklamalarına devam eden Hirai, 3G ücretlendirmeleri için farklı bölgelerdeki operatörler ile görüşmeler yaptığını söyledi.

     NGP oyunlarının tıpkı Nintendo DS'deki gibi tek yazmalık fakat indirilebilir içerikler ve kaydetme verileri için kullanılabilir alanların olduğu Hafıza Kartlarıyla satılacağı ayrıca dijital olarak indirilebileceği de yeni gelen bilgiler arasında. Bu sayede Sony kendi yarattığı UMD formatını da mezara gömmüş oluyor.

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler