Ni-Oh, PS4'e Özel Olarak Gelebilir mi?

27.08.2014 13:45 Alkan Adakaner


   İlk olarak 2004 yılında Playstation 3'e özel olarak duyurulan Ni-Oh'tan uzun yıllardır doğru düzgün haber alamıyoruz. Bu uzun sessizlik sonrası Tecmo Koei'nin Ni-Oh'un isim haklarını ABD'de tescilletmesi dikkat çekiyor. Anlaşılan Ni-Oh projesi iptal edilmemiş.
 
   Efsanevi Japon yönetmen Akira Kurosawa'nın Oni (Şeytan-İblis) adlı bitmemiş senaryosundan esinlenerek geliştirilen Ni-Oh büyük beklenti yaratan bir oyundu. 2006 yılından sonra ilk kez 2012'de alfa aşamasından olduğu belirtilen yapımdan tekrar söz edilmesi sevindirici.
 
    Playstation 3'ün artık yavaş yavaş piyasadan elini çektiğini düşünürsek Ni-Oh'un Playstation 4'e gelme ihtimali daha yüksek gibi görünüyor. Kim bilir belki de Tecmo Koei projeyi çoklu platform olarak hazırlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler