Nidhogg 4 Yılda Geliştirilmiş

21.01.2014 10:01 Alkan Adakaner


    Mark Essen tarafından geliştirilen piksellerden oluşan 2D platform-kılıç savaşı oyunu Nidhogg'un geliştirme aşaması oldukça zorlu geçmiş. 2010 yılında Raging Hadron adıyla duyurulan oyun o günden bu yana online multiplayer, yeni oyun modları ve arenaların eklenmesiyle bu yılın başında piyasaya çıkabildi.
 
    Geliştirici Mark Essen'in açıklamalarına göre diğer oyunlarla ilgilenmek, serbest zamanlı projeler, University of Southern California'daki dersler gibi sebepler yüzünden Nidhogg ancak 4 yılda tamamlanabildi.

     Kristy Norindr müziklerde ve bir öğrencisinin network kodlamasında Mark Essen'e yardım etmesi sebebiyle oyunun geliştirme süresi daha da uzamamış. Tabi Mark Essen'in bu kadar uzun sürede projeden soğumaması da bir şans olarak görülebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nidhogg Platformlar: PC VITA PS4 Geliştirici: Mark Essen Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 13 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler