NieR: Automata Denuvo Tarafından Korunacak

09.03.2017 07:24 Gazali Çetinkaya

 
   Syberia 3 ve Dead Rising 4'ün Steam sürümünün Denuvo ile korunacağını öğrendikten sonra PlatinumGames tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu NieR: Automata'nın da Denuvo ile korunacağı doğrulandı.
 
   Oyunun Steam sayfası üzerinde belirtilmese de EULA (Son kullanıcı lisans anlaşması) üzerinde NieR: Automata'nın Denuvo'nun anti-tamper teknolojisini kullanacağı açıkça belirtiliyor.
 
NieR: Automata İlk Gün Sürümü (PS Store) -- 224,00 TL
NieR: Automata İlk Gün Sürümü (Steam) -- 199,00 TL
 
   NieR: Automata Avrupa'da PlayStation 4 için 10 Mart tarihinde çıkış yapacak. Oyunun PC sürümü ise 17 Mart tarihinde çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler