NieR: Automata The End of YoRHa Edition 6 Ekim'de Switch'e Geliyor

28.06.2022 18:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ile geliştiriciler PlatinumGames ve Virtuos, dünya çapında 6 Ekim'de Switch için NieR:Automata The End of YoRHa Edition'ı hem fiziksel hem de dijital olarak yayınlayacağını duyurdu.
 
Oyunun fiziksel sürümü, karakter tasarımcısı Akihiko Yoshida'nın sembolik bir sanat eserini ve konsept sanatçısı Koda Kazuma tarafından tasarlanan bir kutuyu içerecek. 
 
NieR: Automata ilk olarak 23 Şubat 2017'de PlayStation 4 için ardından 17 Mart 2017'de Steam üzerinden PC ve 26 Haziran 2018'de Xbox One için piyasaya sürüldü. 
 
Oyunun açıklaması ise şu şekilde 
 
Yoko Taro tarafından yönetilen, PlatinumGames Inc. ve Square Enix ile ortaklaşa geliştirilen NieR: Automata, sürükleyici bir hikayeyi oyunculara sunuyor. Eleştirmenlerce beğenilen bu yapım düşündürücü bir hikaye ile ustaca hazırlanmış aksiyon rol yapma öğelerini de bünyesinde barındırıyor.
 
Oyuncular bu oyunda dünyayı makine yaşam formlarından kurtarmak ve insanlık hakkında uzun zamandır unutulmuş gerçekleri ortaya çıkarmak için 2B, 9S ve A2 adlı androidler ile savaşacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/524220/NieRAutomata/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler