NieR: Automata'nın PC Çıkış Tarihi Onaylandı

06.12.2016 09:31 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix, PlayStation Experience esnasında NieR: Automata'nın PlayStation 4 çıkış tarihini açıklamıştı ancak PC kısmında ise genel olarak 2017 yazıyordu. Şimdi ise Square Enix, PC Gamer'a yaptığı doğrulama ile birlikte oyunun PC çıkış tarihini de duyurdu.
 
   NieR: Automata'nın PC sürümü -PlayStation 4'ün Batı tarihi ile aynı olarak- 7 Mart tarihinde Kuzey Amerika, 10 Mart tarihinde ise Avrupa'da çıkacak.
 
   Oyun; Metal Gear Rising: Revengeance ve Bayonetta 2 gibi yapımlarla tanıdığımız PlatinumGames tarafından geliştiriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler